+359877442933

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта napravisi.com. Всеки един потребител, използващ услугите на сайта, е обвързан с правилата и актуалните общи условия от момента на регистрация. Използвайки spandelkaotgore.com се счита, че приемате и сте съгласни с описаните по-долу общи условия. В случай, че не приемате тези общи условия, няма как да използвате услугите на сайта.

 1. Данни за Продавача
  1. napravisi.com се стопанисва от фирма ЕТ „Алди-7-Албена Стоянова” със седалище и адрес на управление гр.София, ж.к.Илинден, бл.29, ап.1, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 832080681, ДДС номер BG832080681.
  2. Комисия за защита на личните данни
   Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
   тел.: (02) 940 20 46
   факс: (02) 940 36 40
   Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
   Уеб сайт: www.cpdp.bg
  3. Комисия за защита на потребителите
   Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6
   тел.: 02 / 980 25 24
   факс: 02 / 988 42 18
   гореща линия: 0700 111 22
   Уеб сайт: www.kzp.bg
 2. Авторски права
  1. Всички снимки и видеоклипове са собственост на napravisi.com. Забранено е копирането или модифицирането на каквито и да е матерали, поместени в уебсайта spandelkaotgore.com, както и тяхното разпространение без предварително писмено съгласие от администратор.
 3. Права и задължения
  1. Права и задължения на продавача
   1. Продавачът запазва правото си по всяко време и без предизвестие да изменя настоящите условия за ползване, съобразно съществуващите закони на Република България. В случай на промяна на условията, ние ще ги публикуваме на сайта с датата на последната актуализация. Изменените условия за ползване влизат в сила незабавно и стават задължителни за потребителя от момента на публикуването им на сайта, освен ако изрично не е упоменато друго. При направата на всяка поръчка се прилагат условията за ползване, които са били актуални в момента на извършване на поръчката от страна на клиента.
   2. Продавачът се задължава да спази обявения срок за изпълнение, но си запазва правото да изменя срока или да отказва изпълнение на поръчка, в зависимост от обема на поръчката, според натовареността си при направата на поръчка от страна на клиента или при възникнал технически проблем или установи, че сте били некоректен клиент към него или други фирми, като продавачът е задължен да уведоми за това клиента по телефон или на посочения от клиента email за контакт.
   3. Продавачът запазва правото си да актуализира цените по всяко време, спрямо пазарната обстановка като се задължава да спази актуалната цена в момента на направата на поръчка от клиента.
   4. Продавачът се задължава да не споделя личните данни на клиента, освен необходимите за доставка изисквани от куриерската фирма.
   5. Продавачът не носи отговорност, ако клиентът не се е информирал за характеристиките на продукта.
  2. Права и задължения на клиента
   1. При направата на всяка поръчка, клиентът декларира, че се съгласява със съдържанието и срока за изпълнение на поръчката, условията за ползване на сайта и се задължава да получи и заплати поръчката си.
   2. Клиентът има право да върне поръчаните стоки в 14-дневен срок в следните случаи:
    • За стоки, които не са по индивидуална заявка.
    • За стоки, за които е установено, че не отговарят на съдържанието на поръчката или има установени дефекти в присъствието на куриер.
    • Клиентът е длъжен да върне получената стока в своята цялост, оригинален търговски вид и опаковка и с придружаващата го документация (фактура и/или касов бон) със същата куриерска фирма, с която е изпратена поръчката му.
   3. Клиентът няма право да върне поръчаните стоки в следните случаи:
    • За стоки,които са повредени или променени след получаването им.
    • При не използване на опция преглед в присъствието на куриер.
    • При получаването на поръчка от трети лица (упълномощени от клиента), клиента губи правото си да върне поръчката при установен дефект в отсъствието на куриер.
    • Цената на продукта при доставката не отговаря на договорената цена.
   4. Клиентът има право да откаже направена поръчка в случай, че статусът на поръчката е „Приета” или „Изработва се”, т.е. ако тя все още не е изпълнена. В този случай клиентът трябва да се свърже с napravisi.com, за да уведоми, че желае да откаже поръчката си, като не е необходимо да посочва причина за това. Ако поръчката вече е изпълнена или изпратена, клиентът няма право да откаже поръчката.
   5. Клиентът се задължава да се информира за съдържанието и характеристиките на продукта преди да направи поръчка, от описанието на всеки продукт (размери, цени и др). Виж точка 1.7
 4. Защита на личните данни
  1. Продавачът предприема мерки за защита на личните данни на клиента съгласно Закона за защита на личните данни
  2. Клиентът се съгласява, че продавача има право да обработва личните им данни, необходими за изпълнение на поръчките в електронния магазин и изпълнението на поръчката.
   1. Клиентът се съгласява личните му данни, необходими за доставка (име, фамилия, адрес за доставка и телефонен номер) да бъдат споделени с куриерската фирма.
   2. Използваме Google Analytics и Google Webmaster tools, за да подобряваме на услугите, които предлагаме. Клиента се съгласява, че тези програми имат достъп до неговия IP адрес и анализират поведението му при престоя на уебстраницата, без това да го идентифицира като физическо лице.
   3. При установено некоректно отношение от страна на клиента, продавача има право да сподели част от личните му данни (име, фамилия и телефонен номер) с цел предпазване на други фирми.
 5. Условия за доставка
  1. Napravisi.com използва само услугите на куриерски фирми, с които има сключен договор за доставкa. Работим само с куриерска фирма Еконт, като цената на доставката се определя според техните тарифи и зависи от обема, теглото и адреса за доставка (офис на куриер или личен адрес). За поръчки над 100лв доставката до офис на Еконт е безплатна. Всички поръчки се изпращат с опция преглед и клиента се задължава да я използва. (виж точка 2.2). Поръчките се изпращат с наложен платеж. Napravisi.com не носи отговорност при грешно подадени данни за доставка от клиента.
  2. Клиентът може да получи поръчката си от работилницата в гр.София, бул.Александър Стамболийски 205, Блок А, ет.3, офис 304, в работни дни между 9:30 и 18:30ч след предварителна уговорка с продавача (не е физически магазин). Плащането в работилницата е само в брой.

Този сайт използва бисквитки за статистически и аналитични нужди и за да улесни вашата работа с него.

Съгласявам се с използването на по-горе посечените бисквитки

Съгласявам се